Ученичката Ани Арнаудова от 6 “а” клас взе участие в XXVIII-мата Национална ученическа философска конференция “Човек. Свят”

   Ученичката Ани Арнаудова от 6 “а” клас взе участие в XXVIII-мата Национална ученическа философска конференция “Човек. Свят”, организирана от СУ “Епископ Константин Преславски” – гр. Бургас. Конференцията е част от Националния календар за извънучилищните дейности на Министерството на образованието и науката за учебната 2023/2024 година. В събитието се включиха 141 ученици, представители на 59 основни и средни училища, гимназии и други образователни институции от 20 административни области.

   Ани Арнаудова се включи със съчинение и презентация на тема „Щастието може да бъде открито дори и в най-мрачните времена, ако се сетиш да светнеш лампата“, цитат на Джоан Катлийн Роулинг от романа “Хари Потър и философският камък”. В съчинението си Ани обърна внимание на щастието като емоционално състояние и човешка потребност, както и на осъзнатостта, която е необходимо да имаме, за да можем в пълнота да усетим това чувство.

   Пожелаваме още по-голямо творческо вдъхновение на Ани!

Posted in Новини.