Тържествено откриване на новата учебна 2022/2023 година в ОУ „Васил Петлешков“

   За пореден път училището ни посреща ученици и родители за откриването на новата учебна 2022/2023 г. Отново класните стаи са пълни с детска глъч. Отново първият звънец призовава за първия учебен час.

За всички гости на събитието беше подготвена литературно-музикална програма, в която звучаха песни и стихотворения, посветени на първия учебен ден. Вълнението бе всеобщо. Учениците се срещнаха със своите връстници и учители след жаркото лято. Учителите посрещнаха с любов и трепет своите възпитаници.

Радостта беше най-голяма за първокласниците, които за първи път прекрачват прага на училището и заемат своето място на чина. Те преминаха през специална арка за късмет, а ние сме сигурни, че те ще имат такъв.

Тържествено слово по повод началото на учебната година произнесе г-жа Йорданка Начева, директор на ОУ „Васил Петлешков“. Тя пожела за всички ни годината да е здрава, успешна, спорна и плодотворна.

Поздравителен адрес към нашето училище беше изпратен от кмета на район Западен г-н Димитър Колев, който беше прочетен от г-жа Сабина Вълчанова, зам.-директор в ОУ „Васил Петлешков“.

Водосвет за здраве и благоденствие отслужи отец Пантелеймон.

Ръкодовството и екипа на ОУ „Васил Петлешков“ пожелават на всички свои възпитаници успешна нова учебна година!

Posted in Новини.