4 клас

Кулинарен празник „ Здравословно хранене”

Учениците от 3а клас с огромно желание посветиха часовете  – Занимания по интереси на Здравословното хранене . Те приготвиха прекрасни плата от плодове и зеленчуци, използвайки своето въображение. Госпожа Симеонова подготви  специални награди за най-сполучливите . Всички получиха поощрителни награди за участие.  Не само децата , а и госпожа  Симеонова  работиха с душа и сърце, изпълнени с емоции и положителни преживявания. Резултатът наистина си заслужава да се види. Разгледайте и самите произведения, които говорят сами за себе си повече, отколкото ние можем да кажем.

hranene

ДЕЙНОСТИ ДЕКЕМВРИ

  1. В страната на басните: На 06.12.16г. учениците от 3 а клас и читалище „Захари Стоянов” проведоха съвместна инициатива, посветена на басните.  Госпожа Александрова ги запозна с най- известните баснописци – Езоп, Лафонтен, Крилов и Стоян Михайловски . Те самите представиха  чрез драматизация любими басни. Под формата на занимателни задачи децата  се запознаха с нови басни, в които те трябваше да открият скритата поука.
  2. Коледна работилничка: През целия месец декември учениците се трудят усърдно в Коледната работилничка с госпожа Симеонова. Изработват много коледни изделия за предстоящия благотворителен Коледен базар.
  3. Конструкции: Децта изработват конструкции на сгради и мебели от клечки за зъби и пластилин.

%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%81%d1%82%d1%80%d1%83%d0%ba%d1%86%d0%b8%d0%b8

     В  часовете по занимания по интереси учениците от 3 б клас изработиха книжки за Деня на народните будители. По този начин те разшириха своите познания за първи ноември. В един от часовете по занимания по интереси учениците от 3 б клас  имаха възможността да изработят собствени карти на България. Чрез тях  учениците упражниха своите умения за работа с карта.

3 2 1    4